mnu-vaste-planten-360

Vaste tuinplanten

Vaste tuinplanten vormen de basis van uw tuin of border. Ieder jaar weer tonen zij de kracht van deze groep planten.

Overzicht van ons leverbare assortiment vaste planten op dit moment. Onderstaand vindt u een aantal afdelingen om het zoeken te vereenvoudigen. Vaste planten op kleur, de kruiden etc. 

 • Bestel
 • Bestel

  Culterra 10-4-6 5 kg.

  Culterra 10-4-6 5 kg. Een natuurl
 • Bestel

  Vaste planten van kwekerij De Border

  Zoekt u vaste planten, ouderwetse planten, kruiden, siergrassen, varens of schaduwplanten dan kunt u direct naar de betreffende selectie gaan door bovenstaand menu.

  Van alle soorten welke op dit moment voorradig zijn kunt u zelfs 'per stuk' bestellen. Levering van deze soorten kan vaak al dezelfde week geschieden. Uiteraard gaat het over levende goederen waardoor de voorraad van onze kwekerij niet onbeperkt is. daarnaast kan de leverbaarheid ivm kwaliteit en seizoen sterk veranderen. Onze voorraad is niet 'live' op deze website te volgen. Wij verzorgen periodiek, vaak wekelijks, een update van de leverbaarheid.

  Voor soorten en/of variƫteiten welke wij voor u moeten zoeken of vermeerderen is de minimale besteleenheid 12 stuks. Wij proberen vervolgens uw bestelling middels ons kwekers-netwerk te verkrijgen. Een 'zoek-bestelling' kan enige weken in beslag nemen en uiteraard is er geen harde garantie op het daadwerkelijk kunnen leveren binnen een bepaalde termijn.