Kwekerij de Border

Groots assortiment
Kwekerij De Border heeft de grootste keus in winterharde planten en tuinrozen. Kom genieten van de vele voorbeeld-borders en ontdek de mogelijkheden in geuren en kleuren. In ons rosarium vindt u de mooiste rozen en kunt u de geur opsnuiven. De voorbeeldborders, ons rosarium en Kwekerij De Border zijn gratis te bezoeken.

November 
Het vochtige, maar niet koude seizoen doet de natuur duidelijk goed. Ondanks het uitblijven van een flinke nachtvorst is de herfst duidelijk begonnen. De meeste bladeren zijn inmiddels van de bomen en veel vast planten gaan in winterrust.

Onze rozen zijn in pot leverbaar!
Rozen in pot zijn het gehele jaar door te planten en komen met bloeigarantie* De nieuwe oogst rozen (wortelgoed) verwachten wij, afhankelijk van het weer, midden deze maand.

Webshop voor tuinplanten:
Al onze planten zijn beschikbaar in onze webshop. De aangegeven hoogte (bij de plantinformatie) is de hoogte bij een volwassen plant op normale tuingrond en de juiste standplaats.

Let op! Grote, zware of te kwetsbare planten kunnen niet worden verzonden. In deze gevallen (stamrozen, fruitbomen, grote heesters) vervalt automatisch de keuze "thuis ontvangen".

Komt u afhalen?
Dan zorgen wij dat uw bestelling klaarstaat op de afgesproken datum.

November 2021

De nieuwe oogst rozen is bijna compleet binnen. Slechts een enkel soortje laat nog even op zich wachten.  Ondanks de grote vraag en het beperktere aanbod dit jaar zijn wij verheugd met ons nieuwe aanbod.

Snelle Verzending: 
Als de planten niet te nat voor verzending zijn wordt uw bestelling vaak de eerstvolgende werkdag al verzonden.
Voor afhalers: 
Je bestelling wordt met voorrang afgehandeld; vaak kun je dezelfde dag al komen afhalen (wacht wel tot je onze afhaalbevestiging hebt ontvangen)

Onze reguliere openingstijden zijn per 1 november weer op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur.  Afhalen op andere momenten kan in overleg.

Zo werd 2020 afgesloten, wordt het dit jaar weer zo'n kleurrijke herfst?

(klik op een afbeelding voor grotere weergave)

Winkelwagen
Scroll naar top