Jaarkalender 2024

In 2024 hebben wij weer een aantal speciale dagen geselecteerd met bijzonderheden of extraactiviteiten op onze kwekerij.  Sinds de coronacrisis; toen mochten wij geen groepen ontvangen zijn wij gestopt met onze traditionele snoeidagen in maart. Op veler verzoek gaan wij de rozendagen weer oppakken.

Hieronder alvast de belangrijkste data op een rijtje;
Zodra er meer details of starttijden bekend zijn worden deze aangevuld.

 

15 maart - 16 maart: Rozen snoeidagen

Vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart. 
Duidelijke uitleg over het snoeien van rozen. Deels een korte introductie en daarna samen in ons rosarium de praktische kant.  

13 april: Voorjaarskriebels

Zaterdag 13 april; Een tuin-dag met lezingen/uitleg over het biologisch tuinieren. De uitdagingen die daarbij naar voren komen. Hoe zorg je voor natuurlijke weerstand van je planten.   

22 juni: Rozendag

Op zaterdag 22 juni is onze rozendag.  Vandaag vertellen wij over het gezond houden van tuinrozen, voorkomen van ziekten en plagen. Hoe kun je biologisch verantwoord rozen zo sterk mogelijk maken/houden.  

26 oktober: Plantfeest

Op zaterdag 26 oktober is de aftrap van het nieuwe planten (rozen) seizoen.  Wij vieren dit met een aantal lezingen en leuke kortingsacties die uiteraard te maken hebben met biologisch verantwoord tuinieren 

Winkelwagen
Scroll naar boven
preloader