Vaste planten, de basis voor iedere tuin of border

Ieder jaar weer tonen zij de kracht van deze groep planten. Onderstaand vindt u een aantal afdelingen om het zoeken te vereenvoudigen. Vaste planten op kleur, de kruiden etc.

Bemesting en dan met enige regelmaat zorgt voor goei- en bloeikracht en geeft voldoende weerstand tegen ziekten en plagen. Zeker bij de hogere soorten kan een plantensteun voorkomen dat uw bloemborder een wirwar wordt. steun uw planten voordat ze omvallen. Onze plantensteunen zijn eenvoudig te plaatsen en handig op te bergen.

Maak een keuze uit onze subcategorieën

Vaste planten van kwekerij De Border

Zoekt u vaste planten, ouderwetse planten, kruiden, siergrassen, varens of schaduwplanten dan kunt u direct naar de betreffende selectie gaan door bovenstaand menu. Vaste planten van kwekerij De Border

Van alle soorten welke op dit moment voorradig zijn kunt u zelfs 'per stuk' bestellen. Levering van deze soorten kan vaak al dezelfde week geschieden. Uiteraard gaat het over levende goederen waardoor de voorraad van onze kwekerij niet onbeperkt is. daarnaast kan de leverbaarheid ivm kwaliteit en seizoen sterk veranderen. Onze voorraad is niet 'live' op deze website te volgen. Wij verzorgen periodiek, vaak wekelijks, een update van de leverbaarheid.

Voor soorten en/of variëteiten welke wij voor u moeten zoeken of vermeerderen is de minimale besteleenheid 12 stuks. Wij proberen vervolgens uw bestelling middels ons kwekers-netwerk te verkrijgen. Een 'zoek-bestelling' kan enige weken in beslag nemen en uiteraard is er geen harde garantie op het daadwerkelijk kunnen leveren binnen een bepaalde termijn.

Winkelwagen
Scroll naar boven