Border klantenpas

Wij zijn blij met onze klanten en dragen dat graag uit.
Neemt u de moeite onze kwekerij te bezoeken dan hebben wij voor u:

  • Een gratis kopje koffie of thee
  • Gratis parkeren (muntje voor de slagboom)
    Helaas heeft onze pachter (stichting Twickel) betaald parkeren ingevoerd voor de direct omgeving van het Kasteel.
  • Regelmatig gratis workshops o.a. snoeien van rozen
  • Als kweker geven wij een leuke korting bij het kopen van grotere aantallen planten (indien voorradig) en deze korting loopt op tot 30%.
  • Klantenpas “De Border”

Staffelkorting

Deze staffelkorting geldt echter uitsluitend bij aantal van hetzelfde soort. Dit doen wij speciaal omdat planten in grotere groepen geplant een veel beter kleur-effect hebben dan een mengelmoes van eenlingen.
Een beginnende tuinier zal zo iets eerder geneigd zijn de groepen iets groter te maken.

Klantenpas

Veel van onze ‘vaste’ klanten hebben echter hun tuin al bomvol plantjes staan en graag zouden zij een grote groep van een speciaal (nieuw) soort bijplanten mits de ruimte hiervoor aanwezig zou zijn.

Onze klantenpas geeft recht op spaarpunten. Voor elke volle €5 ontvangt u automatisch spaarpunten. Een volle spaarkaart levert omgerekend een korting van 10% Deze korting ontvangt u niet op alleen bloemen en planten maar op bijna alles. Dus ook op bemesting, plantensteunen, zaden e.d. hiermee is onze klantenpas een aantrekkelijk alternatief voor mensen die vaker komen kijken en snuffelen maar geen grote groepen planten aanschaffen.

Korting wordt niet verstrekt op waardebonnen, boeken, elektrische en accu artikelen, op speciaal bestelde artikelen of op afgeprijsde artikelen.

Zodra u recht heeft op een waardebon ontvangt u een email van ons. Bij uw volgende bezoek kunt u uw waardebon dan verzilveren. Deze waardebonnen zijn uitsluitend te verzilveren op onze kwekerij en (voorlopig) niet via de website.


Winkelwagen
Scroll naar top
preloader